Miraculoasa poveste a CĂŢELUŞULUI care a MÂNCAT ACE de cusut: Inima i s-a oprit pentru 15 minute

Veterinarii unui spital din America au fost uimiţi atunci când au descoperit că motivul pentru care un câine din rasa Chihuahua, pe nume Yoda, se simţea rău deoarce mâncase nouă ace de cusut. Astfel, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, în care a fost la un pas de moarte, după ce unul din ace i-a străpuns inima, oprind-o pentru 15 minute.

11 iul. 2013, 07:35

Câinele de doar două kilograme a mâncat mai multe ace, acestea perforându-i tractul digestiv, inima plămânii şi ficatul. După ce au făcut o radiografie, medicii au fost şocaţi de faptul că animalul încă mai era în viaţă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un chihuahua, salvat de pompieri cu o mască de oxigen VIDEO

Incidentul a avut loc în California, unde Yoda, micul animal, a fost dus de urgenţă la spital. Inedit este faptul că animalul a scăpat cu viaţă, cu toate că inima sa a fost oprită pentru 15 minute, atunci când un ac a strâpuns-o.

Acele trecuseră de stomac şi se duceau prin ficat, în diafragmă şi apoi în piept. Este greu să îmi imaginez că un câine ar mânca singur nouă ace. I-am deschis pieptul şi am scos toate acele afară„, a povestit Diane Craig, doctorul care a salvat patrupedul şi care recunoaşte că nu a văzut un caz asemănător în cei 30 de ani de muncă.

Citeşte şi Cel mai mic căţel din lume are aproximativ 100 de grame şi este cât o sticlă de ojă

Folosind un magnet, femeia a reuşit să scoată acul înfipt în inimă, cu toate că a făcut-o să se oprească. Ulterior, folosind un defibrilator, ea l-a adus din nou la viaţă, după 15 minute, considerând că a fost un adevărat miracol.