MIRACULOS: O femeie a fost găsită în viaţă sub dărâmăturile din Bangladesh

O femeie a fost găsită în viaţă sub dărâmăturile clădirii care s-a prăbuşit pe 24 aprilie în Bangladesh

10 mai 2013, 11:12
MIRACULOS: O femeie a fost găsită în viaţă sub dărâmăturile din Bangladesh

O supravieţuitoare a fost găsită, vineri, în Bangladesh între dărâmăturile unei clădiri care s-a prăbuşit la 24 aprilie în apropiere de Dhaka, provocând moartea a 1.000 de persoane, a anunţat şeful pompierilor, citat de AFP.

„Ea a fost localizată într-un gol creat între o grindă şi un stâp. Numele ei este Reshmi. Probabil a avut rezerve de apă sau a putut să bea puţin din apa pe care am injectat-o în clădire”, a declarat Ahmed Ali.

Unul dintre membrii echipelor de salvare a declarat că această femeie a strigat după ajutor în timp ce echipele inspectau ruinele clădirii Rana Plaza, situată în Savar, la aproximativ 30 de kilometri de capitală.

„În timp ce voiam să curăţăm zona de dărâmături, am strigat pentru a vedea dacă mai era cineva în viaţă. Atunci am auzit: «Vă rog, salvaţi-mă, vă rog, salvaţi-mă»”, a declarat acest membru al echipelor de salvare pentru postul privat de televiziune Somoy.

Citeşte şi O femeie a născut sub dărâmăturile clădirii de opt etaje prăbuşite în Bangladesh

Pe 24 aprilie, un bloc cu 8 etaje s-a prăbuşit în Bangladesh. Clădirea de opt etaje aflată în apropiere de capitala Bangladeshului adăpostea mai multe fabrici de confecţii, precum şi un centru comercial. Sute de oameni se aflau în imobil când aceasta s-a prăbuşit.