Mircea Badea, atac DEVASTATOR la adresa lui Mihai Bendeac. „Ăştia sunt oameni sau viermi?”

Mircea Badea îl atacă dur pe Mihai Bendeac şi vorbește într-o postare pe blogul său despre ceea "actorașul ca specie de javră / vierme".

01 iun. 2017, 18:09
Mircea Badea, atac DEVASTATOR la adresa lui Mihai Bendeac. „Ăştia sunt oameni sau viermi?”

Mircea Badea este deranjat de faptul că unul dintre actorii din actuala echipă de la Antena 1 a lui Mihai Bendeac s-a numărat printre cei care au cântat melodia „Eu sunt varan”, o parodie făcută imediat după de Dan Voiculescu a primit condamnarea de zece ani de închisoare în dosarul ICA.

Mihai Bendeac, reacţie virulentă pe Facebook, după ce a fost acuzat că a ajutat-o pe CASTIGATOAREA iUMOR 2017, Doina Teodoru

„Suntem aici, suntem Antena, loiali și cu coloana mai ceva ca euglena/și tresărim la unison când auzim sirena/dacă ai studii și te uiti la noi, pleznește vena!”, cânta actorul în 2014.

„Ce să vezi, JAVRA LUCREAZĂ ACUM LA ANTENA!!!!!!”, a răbufnit Mircea Badea, care și-a continuat postarea cu o serie de critici dure: „Bendeac are, ca de obicei, libertate totală în alegerea subiectelor, scenariului și echipei. De asemenea, lispa lui de caracter este notorie și urieșească. Am renunțat de mult la a mai considera că forma de viață Bendeac există. Dar javra / viermele asta care ghiorlăia monstruozități despre Antena, acum vine proaspăt ca o garofiță să subziste aici?!?! Ăștia sunt oameni sau viermi?”.