Mircea Badea, „bănuit” de infidelitate. Carmen Brumă a dat verdictul

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de 25 de ani, dar nu s-au căsătorit. Grijile privind infidelitatea ar fi cântărit destul de mult în acest sens.

20 mai 2023, 20:52
Mircea Badea, „bănuit” de infidelitate. Carmen Brumă a dat verdictul

Decât să se căsătorească și să divorțeze, mai bine să nu semneze niciun act… „Oamenii nu sunt făcuți să fie monogami”, deci fideli unei singure persoane, crede Brumă.

Mircea Badea nu prezintă o garanție de fidelitate în proporție de 100% în fața iubitei sale, Carmen Brumă. Din acest motiv, nutriționista nu îndrăznește să spună că se vede pe viață alături de pamfletarul de la Antena 3, potrivit unui interviu oferit de aceasta, în urmă cu câțiva ani.

Din acest motiv, cei doi nici nu s-au căsătorit.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a comentat Brumă.

Mai mult, antrenoare de fitness a explicat că niciodată nu s-a văzut mireasă, nici când era mică.

Nici Carmen Brumă, nici Mircea Badea nu vor să facă nuntă

Carmen Brumă şi Mircea Badea s-au cunoscut pe vremea când erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu”. Ei formează un cuplu de 25 de ani.

De asemenea, în trecut, pamfletarul de la Antena 3 a explicat că nu vede niciun rost în a se căsători. Jurnalistul a preferat mereu să evite „introducerea” intituțiilor publice în relația sa.

Mircea Badea și Carmen Brumă au un băiat în vârstă de 8 ani, pe nume Vlad.