Mircea Badea, decizie RADICALĂ după bătaia cu motociclistul. Anunţul, făcut pe Facebook

Mircea Badea şi-a provocat criticii în ring: "Sa se astepte, daca tot o ard smecheri si duri, la provocari pe care n-au cum sa nu le accepte, altfel ii fac de cacat in fata unei tari. Si pentru ca ma simt marinimos, vor fi in sporturile lor, nu in unele pe care nu le-au practicat".

08 nov. 2014, 17:30
Mircea Badea, decizie RADICALĂ după bătaia cu motociclistul. Anunţul, făcut pe Facebook

Mircea Badea i-a atacat pe Facebook pe cei care l-au criticat după înfrângere. „Este si ultimul comentariu pe care il mai fac pe tema. Vad niste ineptii si niste neadevaruri uriase care ma ingretoseaza. Povestea obiectiva e asa: nu m-au interesat sporturile de ring, altfel practicam. Am 40 de ani si minimum doua emisiuni pe zi. Am fost provocat de unul sub 30 de ani in conventia lui de lupta, cu regulile lui etc. Propaganda a spus ca mi-e frica. Nu mi-a fost.Eu i-am acceptat absolut toate conditiile. Toate. 
Obiectivul lui declarat a fost sa ma raneasca. Sa-mi dea in fata. Ok. M-am dus. A dat tot ce a putut timp de aproape cinci minute. N-am nici macar o vanataie. Nu m-a ranit deloc, ceea ce ceti vedea si in aceasta seara la televizor. Nu si-a atins obiectivul. Mai rau m-as fi lovit la fotbal la Liceul de Informatica. Lipsa de conditie fizica specifica a dus la abandonul meu la jumatatea reprizei a doua. Asa si? 
Vad acum comentarii ticaloase, post eveniment, nu numai din partea propagandei basiste ci si din partea „luptatorilor profesionisti”. Am tinut minte cativa. Sa se astepte, daca tot o ard smecheri si duri, la provocari pe care n-au cum sa nu le accepte, altfel ii fac de cacat in fata unei tari. Si pentru ca ma simt marinimos, vor fi in sporturile lor, nu in unele pe care nu le-au practicat. Ma scarbesc labagii si o vor pati grav!
P.S. Multumesc domnului Amatto Zaharia pentru cadrul impecabil si o organizare ireprosabila”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Teodor Emanuel (Emi) l-a învins prin TKO în runda a doua pe Mircea Badea în meciul dintre cei doi, organizat de FR Kempo.