Mircea Badea, mesaj dur după arestarea lui Dan Diaconescu

Mircea Badea a reacţionat pe Facebook după ce Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi şase luni de închisoare. 

05 mart. 2015, 04:26
Mircea Badea, mesaj dur după arestarea lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa şi dus la Penitenciarul Rahova, fondatorul OTV declarând că i-au închis televiziunile, partidul, iar acum îl închid şi pe el. 

Deputatul Daniel Fenechiu a declarat, miercuri, după condamnarea lui Dan Diaconescu la închisoare, că această veste nu-l bucură, având în vedere că i-a fost şi avocat, dar a precizat că grupul parlamentar în care activează şi-a schimbat denumirea de PP-DD şi pentru a se delimita de Dan Diaconescu. 

„Dosarele de santaj ale lui Diaconescu erau niste compuneri incoerente, infantile, cu pretentii de acte juridice. Dar „justita” nu m-a dezamagit nici de aceasta data: pluton de executie, mercenariat, scelerare, tot tacamul.
P.S. Pe cei care l-ai condamnat pe doctorul Bradisteanu in aberatia aia de dosar eu i-am blestemat. Crancen. In cel mai arhaic, autentic, sincer si profund mod cu putinta”, a scris Mircea Badea pe Facebook.