Mircea Badea, mesaj fabulos pentru Diana Şoşoacă după excluderea din AUR

Mircea Badea a comentat în stil propriu excluderea senatorului Diana Șoșoacă din AUR. Avocatei nu i s-au mai tolerat, de către liderii AUR, ieșirile vulcanice fie în live-uri, fie chiar la TV.

11 feb. 2021, 09:36
Mircea Badea, mesaj fabulos pentru Diana Şoşoacă după excluderea din AUR

Mircea Badea și Mihai Gâdea au discutat despre motivele pentru care senatorul Diana Şoşoacă și-a pierdut dreptul de a mai reprezenta AUR. „Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea mesaj pentru Diana Şoşoacă după excuderea din AUR

Mircea Badea a fost însă singurul care i-a ținut partea avocatei. „Afirmațiile doamnei Șoșoacă sunt o înșiruire lungă de aberații, de minciuni. Nu i-a impus nimeni nici ce să zică, nici ce să nu zică. Dar a ajuns la un nivel mult prea jos”, a spus unul dintre invitați. „Au fost câteva momente sublime, printre care aia cu „Vă oblig să mergeți la Iași!” și ăia aplaudau. Adevărul e că dacă mi-ar fi zis și mie vă oblig… mergeam…nici nu se punea problema”, a punctat Mircea Badea.

Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR. Scene şocante: „A ţipat, a urlat, ne-a insultat!”

Motivele excluderii

„A adus atingere intereselor și imaginii partidului” este motivul pentru care Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. „Retragerea sprijinului politic acordat doamnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, este precizarea Biroului Național de Conducere AUR.

EXCLUSIV Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR: „Sorin Lavric a ţinut cu USR şi mi-a închis microfonul, pentru că mi-am permis să-i fac criminali”