Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat când agentul i-a cerut actele

Mircea Badea a povestit experiența avută cu polițiștii chiar înainte să ajungă la emisiunea pe care o face la Antena 3. Acesta a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină, însă discuțiile s-au lungit!

19 feb. 2021, 16:22
Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat când agentul i-a cerut actele
Mircea Badea

Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Prezentatorul a dezvăluit că este ținta directă a controalelor de acest fel, având în vedere că în fiecare seară circulă pe stradă după intrarea în vigoare a restricțiilor.

Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic

Mircea Badea a recunoscut că a fost exasperat de poliţist, iar pentru asta și-ar fi dorit să fie infectat cu coronavirus pentru a-i transmite boala și agentului de poliție respectiv! „A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aș fi dorit să am în seara asta. Mult coronavirus mi-aș fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliția, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc. Pentru că ei sunt vigilenți, organul e vigilent – îl susțin – să ne apere, nu știu, n-am înțeles exact de cine, dar ne apără. Nu ne apără de Dincă, dar ne apără”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, chemat de urgenţă la Poliție. Ce probleme are realizatorul de la Antena 3

Prezentatorul de la Antena 3 susţine că a fost hărţuit de către agentul de poliție. „Și mă oprește Poliția la Universitate. Și zice…’actele! Îi scot eu frumos actele, eu având desigur mizerie din asta pe bot FFP13. Îi pun frumos buletinul pe geam… deschid atât geamul și îl arăt. Și zice… nu, dați-l încoace! Zic nu, nu! Și zice… cum adică nu? Și eu zic nu, nu! Nu vi-l dau! Dintr-o data s-a întărâtat vâna în organ și zice „Ați consumat băuturi alcoolice?”. Eram sigur, am vrut să-i dau eu ideea. Și zice… „Haideți să faceți un test. Îmi dă ăla și zice desigilați-l dumneavoastră. Și zic hai să fac test. Deschid geamul un pic mai mult, mă dezinfectez, bag ăla așa, desfac rahatul ăla și suflu. Rezultatul desigur 0,0, evident. Apoi zice, „mai departe, talonul”. Și începem, înțelegi, cu istericala specifică milițienească, adică „Îl fac eu pe ăsta!”. Nu m-a făcut, îţi dai seama, că nu avea cu ce. Eu nu îi ziceam nimic, tu știi că eu nu vorbesc cu milițienii, deși îi susțin. E sub demnitate mea să vorbesc cu organul. Never ever”, a spus vedeta de la Antena 3.

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. Cum a reacţionat Carmen Brumă

„Și începe „Acum să vedem asigurarea RCA”. Știi că asigurarea nu trebuie să o ai obligatoriu pe hârtie, dar eu o aveam de data trecută că știi ce circ a fost cu oamneii legii, cum le spun prompteristele. Și îi lipesc aia pe geam și zic „ia, mă nene!”. Și el se tot gândește, băi eu ce să-i mai fac astuia. Și începe „revizia tehnică”. Pac, îi lipesc. Îți dai seama, sunt beton, sunt îngropat în hârtii. Apoi spune „acum o să vă verific prin stație” și începe iar, buletinul, vă rog! După multe minute, am stat infinit, nu îi merge aprin stație, nu știu ce avea, ceva nu îi mergea. Cred că a recunoscut unul cu mașina și i-o fi zis „lasă-l dracu de prost” și zice, haideți să nu vă mai rețin”, a mai povestit Mircea Badea.