Mircea Diaconu explică decizia lui Antonescu privind Roşia Montană VIDEO

Vicepreşedintele PNL, Mircea Diaconu a explicat la România TV că reacţia opiniei publice l-a determinat pe Crin Antonescu să declare în nume personal că nu susţine proiectul Roşia Montană.

09 sept. 2013, 20:43
Mircea Diaconu explică decizia lui Antonescu privind Roşia Montană VIDEO

„L-am întrebat, explică-mi şi mi-a explicat. Domne, până la urmă discutăm sau e pus pe masa Parlamentului, în discuţie, un proiect naţional, de importanţă naţională, de interes public. Pe câtă vreme sau în clipa în care opinia publică are cu totul altă părere, vorbim acum de mişcările de stradă, acum când opinia publică are un cuvânt atât de puternic şi de clar, Crin Antonescu şi-a asumat, de aceea în nume personal, pentru că nu apucase să discute în conducerea partidului, lucru care s-a întâmplat astă-seară”, a declarat, la România TV, Mircea Diaconu, vicepreşedinte PNL.

Liberalii reuniţi luni în şedinţa de urgenţă la Parlament au decis să nu susţină proiectul Roşia Montană depus de Guvernul Ponta. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la finalul şedinţei, că poziţia politică asumată de parlamentarii PNL este de a vota împotriva proiectului de lege privind Roşia Montană.