Mircea Duşa, PRIMA REACŢIE după ce Ponta a anunţat că îl propune premier interimar

Ministrul Apărării Mircea Duşa declarat, miercuri, după anunţul făcut de Victor Ponta potrivit căruia îl va propune pentru funcţia de premier, că va aştepta decizia lui Klaus Iohannis.

04 nov. 2015, 13:03
Mircea Duşa, PRIMA REACŢIE după ce Ponta a anunţat că îl propune premier interimar

In cursul acestei dimineti am avut o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea si cu prim-ministrul Ponta legat de desemnarea mea ca premier interimar. Vedem daca presedintele Klaus Iohannis va accepta aceasta nominalizare.

Un premier gestioneaza doar problemele curente ale Guvernului pana la desemnarea unui nou Guvern„, a declarat Mircea Duşa la Parlament.

Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri, la Palatul Parlamentului, că îl va propune prim-ministru interimar pe Mircea Dușa, ministru al Apărării.  „La ora 16,00 o să avem o ultimă ședință de guvern, să le mulțumesc colegilor și să adoptăm ultimele acte care erau în lucru, după care în această seară îi transmit președintelui Iohannis și demisia mea și propunerea ca domnul Mircea Dușa să fie prim-ministru interimar„, a precizat Ponta.

El a adăugat că este important ca Guvernul să funcționeze în zilele următoare, pentru că sunt multe lucruri care nu pot să aștepte după toate procedurile politice și parlamentare.