Mircea Geoană promite iar că pleacă din vila de lux. Senatorul încearcă să se mute de 5 ani

Mircea Geoană promite iar că pleacă din vila de protocol pe care nu o a mai părăsit-o de cinci ani, de când ar fi trebuit de fapt să facă acest lucru. Potrivit România TV, Geoană spune că situaţia se va rezolva rapid, că vrea să-şi caute o casă şi s-a săturat de chirie, lucruri pe care le repetă de fapt de ani de zile.

24 sept. 2013, 09:04
Mircea Geoană promite iar că pleacă din vila de lux. Senatorul încearcă să se mute de 5 ani

Mircea Geoană are 55 de ani, este senator în Parlamentul României, dar nu are o casă a sa până la această dată. De zece ani, fostul ministru de externe stă împreună cu familia într-o vilă a RAAPPS, din zona Dorobanţi, a cărei chirie îl cam „usucă la buzunare”, după cum însuşi Geoană spunea, el plătind lunar către stat aproximativ 3.200 de euro.

În urmă cu cinci ani, când era preşedinte al Partidului Social-Democrat, Mircea Geoană preciza că are de gând să se mute la casa sa. În anul 2009 el a contractat o firmă de construcţii şi intenţiona să îşi cumpere un apartament în Băneasa, însă în 2010 această firmă a dat faliment şi Geoană a rămas tot în casa de la RAAPPS.

De asemenea, la începutul acestui an senatorul le spunea jurnaliştilor că se va muta atât de curând din această casă, încât nimeni nu îşi va da seama de acest lucru. El avansa o perioadă de 30-45 de zile în care are de gând să-şi mute lucrurile în domiciliul propriu, însă nu a făcut acest lucru. Acum, potrivit România TV, Mircea Geoană promite din nou că se va muta la casa sa.