Mircea Lucescu despre Dinamo: „Echipele nu trebuie lăsate pe mâinile unor aventurieri”

Vestea că la Dinamo se cere insolvenţa şi că echipa are datorii de milioane de euro l-a întristat pe Mircea Lucescu. Tehnicianul român suferă pentru echipa din Ştefan cel Mare unde a fost şi jucător şi antrenor.

16 mai 2014, 06:23
Mircea Lucescu despre Dinamo: „Echipele nu trebuie lăsate pe mâinile unor aventurieri”

Din 1990 încoace, în conducerea lui Dinamo s-au perindat numai oameni de afaceri. Toţi au vrut să ducă echipa în Liga Campionilor, dar s-a ajuns la insolvenţă.

Şi la Vaslui este aceeaşi situaţie. Adrian Porumboiu a cerut printr-una dintre firmele sale, insolvenţa echipei după ce datoriile clubului la bugetul de stat au depăşit 36 de milioane de lei.

Ionuţ Negoiţă a cumpărat Dinamo cu scopuri ASCUNSE. Nicolae Badea: NEGOIŢĂ a urmărit doar interese IMOBILIARE

„Ma intristeaza ca am pierdut echipe care trebuie ajutate, la nivel politic, local… Nu sa lase echipele pe mainile unor aventurieri… Cei care investesc doi-trei ani si nu reusesc sa castige titlul, sa castige bani, se retrag si echipele respective dispar”, a spus Lucescu pentru Dolce Sport.

Lucescu cere şi ajutorul UEFA pentru echipele din estul Europei.

„Sa fie interpretat in favoarea fotbalului, sa lase fotbalul sa existe. Federatiile din est ar trebui sa se bata mai mult pentru lucrul acesta… Pentru ca te poti redresa foarte bine anul urmator”, a mai spus Lucescu.

Citeşte şi Ipoteză BOMBĂ: Dinamo, EXCLUSĂ din EUROPA LEAGUE