Mircea Lucescu rămâne în Ucraina. Anunţul făcut de antrenorul român

Mircea Lucescu o antrenează de 11 ani şi jumătate pe Şahtior Doneţk, în ciuda ofertelor generoase pe care le-a primit de-a lungul vremii, mai ales din campionatul Turciei. De altfel, românul este curtat intens în continuare de grupări din Ţara Semilunei.

03 dec. 2015, 08:13
Mircea Lucescu rămâne în Ucraina. Anunţul făcut de antrenorul român

Mircea Lucescu este anunţat de presa turcă la Trabzonspor şi chiar dacă o sursă apropiată antrenorului a confirmat discuţiile cu această grupare susţine că Il Luce va mai sta cel puţin un sezon la Şahtior.

Citeşte şi Drama URIAŞĂ a lui Mircea Lucescu. „Nu avem NIMIC”

Mi-a spus că nu are ce face decât să le spună turcilor «Lasă, domnule, că mai vedem». Ei insistă foarte tare să vină acolo. Nu pleacă de la Şahtior pentru că are o relaţie specială cu Rinat Ahmetov şi nu poate să-l lase la greu. Se pare că problemele din regiunea Donbass sunt pe cale să se rezolve. Ahmetov a adoptat o poziţie convenabilă ambelor părţi, pentru că el este omul cu bani. La începutul anului viitor vor demara lucrările de refacere a zonelor distruse de bombe la stadionul nostru din Doneţk„, a declarat, pentru ziarulring.ro, un apropiat al lui Mircea Lucescu.

Citeşte şi Lucescu, Iordănescu şi Hagi, preferaţii românilor ca selecţioner la Euro 2016

În plus, Il Luce şi-ar dori să-şi încheie socotelile cu Şahtior în aplauzele suporterilor clubului la care activează din mai 2004. „Mi-a spus că măcar un an vrea să mai stea în Ucraina pentru că cei de la Lvov, acolo unde joacă, nu sunt impresionaţi de Şahtior. Vrea să se despartă de Şahtior în aplauzele publicului„, a mai spus sursa citată.