Mircea Nebunu vrea să se predea! Anunţ LIVE din Italia făcut de liderul „Clanului Sportivilor” VIDEO

Mircea Băluș, zis Mircea Nebunu, a fost reţinut acum câteva luni în Italia. Între timp, liderul Clanului Sportivilor a fost eliberat şi a anunţat că va reveni în România pentru a-şi executa pedeapsa!

30 mai 2022, 09:32

Mircea Nebunu vrea să se predea! Curtea de Apel din Arad l-a condamnat definitiv la un an și o lună de închisoare cu executare în condiţiile în care Mircea Nebunu, pe numele său real Mircea Emil Băluș, era eliberat condiționat după o condamnare de 9 ani. Dosarul în urma căruia a fost condamnat a fost deschis de polițiștii de frontieră de la Nădlac, unde Mircea Nebunu a prezentat un permis de conducere fals, cumpărat din Ucraina.

Mircea Nebunu vrea să se predea! Anunţ LIVE din Italia făcut de liderul „Clanului Sportivilor”

Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, în urmă cu cinci luni, ca urmare a mandatului internațional emis de autoritățile române. Interlopul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și o lună pentru conducere cu permis fals de Ucraina. Cu toate acestea, acum este liber și, mai mult, nu lipseşte de la nici o petrecere. La ultima dintre ele a făcut un LIVE pe TikTok şi a anunţat că este dispus să revină în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Italia. Interlopul este dat în urmărire internațională VIDEO

@smecheriisilautarii Inima Berceniului Mircea Nebunu explica foarte frumos situatia cu predarea!#foryou #foryoupage #trending #fyp#smecheriisilautarii ♬ original sound – Smecherii si lautarii

„O să vin să mă predau, să fac pedeapsa, nu fug, nu mă sustrag, fac cât mai am, am făcut şi în Italia, patru luni, cât m-au ţinut că am circulat fără permis! O să mă întorsc acasă, în România, eu nu mai sunt urmărit internaţional, sunt urmărit doar intern… mă duc, îmi fac pedeapsa, eu nu mă sustrag… nu spun că mi-au dat-o vinovat sau nevinovat! În 2018, m-au mai arestat 9 zile, sau 12, fără mandat, fără nimic”, a spus Mircea Nebunu.

Interlopul se afla la o petrecere în Italia, alături de celebrul manelist Dani Mocanu, de la care ar fi încasat o taxă de protecţie după ameninţările lui Costeluş de la Clejani. „Sunt doi lăutari care au voie să fie obraznici. Primul este Adrian (n. r. – Minune), că este mai mare, şi al doilea este ăsta (n. r. – Dani Mocanu)”, a spus Mircea Nebunu. „Ăsta e valoare şi caracter!”, a replicat dani Mocanu.