Mircea Radu, de nerecunoscut. Cât de mult s-a schimbat prezentatorul TV FOTO

Au fost burlaci convinşi, dar s-au transformat peste noapte în familişti şi tătici-model. Este şi cazul lui Mircea Radu (46 de ani) care, de când şi-a pus pirostriile şi a devenit tătic, e de nerecunoscut. Cu câteva kilograme bune la purtător, păr încărunţit şi riduri evidente, ştiristul de la TVR 1 nu mai are nimic din bărbatul fatal de altădată.

11 ian. 2015, 08:12

Deşi pare greu de crezut, şi cei mai înverşunaţi burlaci pot fi cuminţiţi, scrie click.ro. Mircea Radu a fost multă vreme „idolul femeilor” din România, iar succesul de care s-a bucurat i-a adus la braţ numai femei una şi una. Până s-a aşezat la casa lui au trecut însă mai bine de două decenii. Cea care i-a tăiat „aripile” de crai şi l-a făcut bărbat de casă este Raluca Olaru, o botoşăneancă cu 20 de ani mai tânără decât el.

Citeşte şi Mircea Radu a rămas pe bară. TVR nu a mai avut bani şi pentru el

Fostul prezentator al emisiunii „Din Dragoste” a avut parte de o nuntă simplă şi restrânsă în 2012. Un an mai târziu de Sfinţii Petru şi Pavel, frumoasa lui soţie i-a adus pe lume un „moştenitor”. De atunci, fotoreporterii l-au surprins numai în ipostaze inedite: trebăluind prin curte, îngrijind florile sau ducând gunoiul. Lucrurile nu s-au schimbat nici în prezent, iar ştiristul a rămas acelaşi soţ atent şi grijuliu. E foarte mândru de băieţelul lui, Tudor, care are acum un an şi jumătate, şi alături de care petrece mare par te din timpul său liber.

Citeşte şi Mircea Radu se pregăteşte pentru botezul fiului său. Vezi cât de mult seamănă cei doi FOTO

Nu mai e la fel de atent cu imaginea lui

Zilele trecute, Mircea a fost surprins în timp ce cumpăra câteva prăjituri de la o cofetărie. El are grijă nu doar s-o menajeze pe soţia lui, preluând din îndatoririle casei, ci şi s-o răsfeţe cu dulciuri. Nici el nu se dă în lături de la delicatese, mai ales că în ultima perioadă s-a îngrăşat considerabil.Viaţa de familie l-a marcat vizibil pe unul dintre foştii cei mai sexy prezentatori tv. Mircea pare sleit de puteri, părul i-a încărunţit şi are cearcăne adânci. Ştiristul nu mai e atent nici la capitolul imagine şi pare că se îmbracă cu ce-i pică în mână. Prezentatorul Telejurnalului de weekend de la TVR 1 a pus pe el un pulover roşu, o eşarfă de aceeaşi culoare, nişte blugi albaştri, o geacă bleumarin şi pantofi maro. Probabil schimbatul scutecelor şi trezitul la ore târzii în noapte nu îi mai dau timp să fie în pas cu moda.