Mircea Radu se pregăteşte pentru botezul fiului său. Vezi cât de mult seamănă cei doi FOTO

De trei luni, Mircea Radu, considerat unul dintre cei mai sexy ştirişti din ţară, şi-a luat în serios rolul de tătic. Micuţul Tudor este răsfăţatul casei şi seamănă izbitor cu tatăl său. Tudor va fi creştinat la sfârşitul acestei luni, iar Mircea şi soţia sa, Raluca, pregătesc o petrecere intimă.

11 oct. 2013, 11:29

Mircea Radu s-a căsătorit în linişte anul trecut cu Raluca Olaru, o tânără din Ştefăneşti, judeţul Botoşani, absolventă a Facultăţii de Medicină. Iar cununia civilă a avut loc chiar în sufrageria modestă a socrilor săi.

Tot departe de bliţurile paparazzilor, Mircea Radu intenţionează să facă şi botezul fiului său, Tudor. La petrecerea care va urma slujbei de creştinare a bebeluşului, mesenii vor dansa doar pe muzica pusă de un DJ.

Potrivit Libertatea, botezul va avea loc la sfârşitul lunii octombrie.

„Da, îl vom creştina la sfârşitul lui octombrie, dar nu-mi doresc să fac mare tam-tam pe tema aceasta. Va fi un botez în familie. Sunt invitaţi 70 de oameni. Rude, foşti colegi de facultate, persoane pe care le cunosc de multă vreme”, a declarat Mircea Radu.

Naşii micuţului vor fi Ana şi Bogdan, foşti colegi de facultate de-ai soţiei lui Mircea Radu. De pregătiri, spune ştiristul, s-a ocupat doar soţia lui.

„Raluca s-a ocupat de tot ce trebuie, iar eu am zis «da» sau «nu». Am întrebat din când în când cum stăm cu botezul şi mi s-a răspuns că situaţia e sub control”, a precizat Mircea Radu.

Acesta a adăugat că, în ziua botezului, bebeluşul nu va sta în restaurant, alături de petrecăreţi, ci într- o cameră de hotel.