Mircea Rădulescu a cerut drept BONUS de instalare la FC Voluntari un LOC DE VECI în CIMITIR

Mircea Rădulescu, noul antrenor al celor de la FC Voluntari, i-a cerut primarului Florentin Pandele un loc la cimitir, drept bonus.

25 sept. 2015, 17:03
Mircea Rădulescu a cerut drept BONUS de instalare la FC Voluntari un LOC DE VECI în CIMITIR

Mircea Radulescu, in varsta de 74 de ani, a fost intrebat intr-o conferinta de presa daca se mai astepta sa antreneze o echipa din prima liga, dupa ce Flavius Stoican si-a dat demisia.

„Sa va spun ceva. Vorbeam cu domnul primar si i-am spus: Daca tot vorbiti asa de frumos despre mine, despre ce am facut la academie, sa imi faceti si mie o rezervare la cimitirul din Voluntari. O sa vorbesc si cu familia, iar daca va veni sorocul si pentru mine, sa ma odihnesc in liniste si pace acolo unde am activat cativa ani cu succes”, a spus Radulescu.

„Acum, serios vorbind, m-am luat si eu dupa Mircea Lucescu, desi el e mai mic cu doi-trei ani decat mine. Cand l-am intrebat cat o mai duce cu antrenoratul mi-a spus ca o duce pana cand clacheaza. Importat e sa fii sanatos si sa ai pasiune, in rest poti sa faci si meseria de antrenor. Dar, e adevarat, nu ca la 30-40 de ani. Pentru ca eu consider ca unele lucruri nu mai pot sa le fac”, a mai spus Radulescu.