Mircea Rednic a ajuns din nou la Urgenţe. În august 2023, antrenorul de la UTA a suferit un infarct

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a acuzat stări de amețeală și a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, pentru mai multe investigaţii.

19 feb. 2024, 15:14
Mircea Rednic a ajuns din nou la Urgenţe. În august 2023, antrenorul de la UTA a suferit un infarct
Mircea Rednic a ajuns din nou la Urgenţe. În august 2023, antrenorul de la UTA a suferit un infarct

Mircea Rednic a ajuns din nou la Urgenţe. Antrenorul a fost trimis la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad, unde este investigat de medici după ce a acuzat stări de ameţeală pe care le-a acuzat imediat după miezul zilei. Încă nu este clar dacă problemele acuzate de antrenor au sau nu legătură cu problemele cardiace avute anul trecut, scrie Arad Obiectiv.

Citeşte şi: Bănel Nicoliță povestește cea mai cruntă beție din viața lui. Cât a băut mijlocașul până să se facă ”avion”

Mircea Rednic a avut probleme serioase de sănătate în august 2023, când i s-a făcut rău după meciul UTA – FCSB 2-1, în care echipa sa a intors scorul de la 1-0 pentru oaspeţi. El a fost transportat la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic îngrijorător: infarct miocardic! Antrenorului i-a fost montat un stent la inimă, după ce a fost operat de medici!

Citeşte şi: De ce n-a mai ajuns Cătălin Moroşanu să fie poliţist. „A picat pe mine grămada de 800 de kg”

„Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. M-au întrebat cum am condus până la spital, m-au băgat direct la operație, mi-au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. Mi-a plăcut întotdeauna păpica, așa că am colesterolul mare. Mi-a plăcut păpica bună. N-am băgat în seamă niciodată anumite semnale. Dar de acum voi avea un regim de viață strict. Ce mi se prescrie aia voi face. Nu am cuvinte să le mulțumesc domnului doctor Cristian Dină și echipei sale”, a spus atunci Mircea Rednic pentru GSP.