Mircea Rednic spune că Bogdan Stancu ar putea ajunge la Dinamo. „Sunt jucători care nu se gândesc doar la bani”

Rămas liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Bursaspor, Bogdan Stancu (31 de ani) așteaptă oferte. Una dintre variante ar putea fi FCSB, iar azi, Mircea Rednic a afirmat că atacantul ar putea reprezenta o soluție și pentru Dinamo.

14 dec. 2018, 10:10
Mircea Rednic spune că Bogdan Stancu ar putea ajunge la Dinamo. „Sunt jucători care nu se gândesc doar la bani”

Dacă noi îi facem ofertă mai bună… de ce nu? Sunt jucători care nu se gândesc doar la bani. Sunt exemple care s-au întors în România, apoi au plecat din nou, la contracte mai bune„, a afirmat Mircea Rednic, vineri, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Universotatea Craiova, programat în Ştefan cel mare, sâmbătă, de la ora 20.00.

Totuşi, dacă antrenorul „câinilor” crede că Bogdan Stancu ar putea ajunge la Dinamo, nu de aceeași părere este și noul team manager, Ionel Dănciulescu. „Are alt traseu în viaţă. Mi-e greu să cred că va reveni în ţară. Şi chiar dacă o va face, probabil va avea alte opţiuni„, a spus Ionel Dănciulescu.

Bogdan Stancu este liber de contract, după ce a decis să-și rezilieze contractul cu formația turcă Bursaspor. Conducerea clubului a încercat să ajungă la un acord cu Bogdan Stancu în privința banilor pe care îi are de luat fotbalistul, însă cele două părți nu au ajuns la un consens.

Atacantul în vârstă de 31 de ani s-a transferat la Bursaspor în ianuarie 2017. Acum, de serviciile sale mai sunt interesate FCSB şi Erzurumspor.