Mircea Sandu, INTERZIS în sediul FRF

MIRCEA SANDU. Fostul şef al FRF, MIRCEA SANDU, a pierdut privilegiile votate de Adunarea Generală din 5 martie, atunci când a fost desemnat preşedinte de onoare. Răzvan Burleanu, actual boss de la federaţie, a dat de înţeles că MIRCEA SANDU nu va mai avea voie să intre în sediul FRF.

29 iun. 2014, 18:43
Mircea Sandu, INTERZIS în sediul FRF

MIRCEA SANDU. Razvan Burleanu a făcut un anunţ surprinzător atunci când a fost întrebat de un jurnalist dacă, după ce fostului preşedinte i-au fost retrase toate beneficiile, acesta mai are voie în sediul FRF.

„Mă bucur de o susţinere mult mai largă decît am avut-o în data de 5 martie. Va trebui să ne consultăm cu juriştii FRF în cazul invalidării contractului de rentă viageră al lui MIRCEA SANDU, dar în mod cert vom duce la îndeplinire ceea ce Adunarea Genarală a decis. Atât timp cît avem o decizie a Adunării Generale, iar acel contract specifica foarte clar inclusiv dreptul de a ocupa un etaj sau două, aşteptaţi-vă la o asemenea reacţie din partea mea”, a declarat Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF a lăsat, practic, să se înţeleagă că lui MIRCEA SANDU i se va interzice accesul în sediul FRF.

„Băiatul ăsta a întrecut orice măsură. Mie nu poate să îmi interzică el nimic. În sediul FRF poate intra chiar şi un om de pe stradă. Sediul FRF nu este sediul personal al lui Burleanu. Oricum vom ajunge în instanţă”, a replicat, conform FanatikMIRCEA SANDU.