Mircea Sandu, REACŢIE INCREDIBILă după condamnarea lui Marian Iancu la 12 ANI DE PUŞCĂRIE

Mircea Sandu, fostl boss al FRF, a declarat că nu se poate bucura de răul cuiva, după ce Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti, marţi, la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut ca "RAFO".

15 oct. 2014, 09:13
Mircea Sandu, REACŢIE INCREDIBILă după condamnarea lui Marian Iancu la 12 ANI DE PUŞCĂRIE

„De răul cuiva nu trebuie să se bucure nimeni. Că a greşit sau nu a greşit, e doar problema lui şi a justiţiei. Nu poţi să te bucuri când oamenii intră acolo. Pentru mine nu e nicio bucurie, ce a fost între noi a fost”, a declarat Mircea Sandu, duşman declarat al lui Marian Iancu.

În mai 2012, Marian Iancu, fost patron la FC Timişoara, a fost declarat, în cadrul Adunării Generale a FRF, persona non-grata în fotbalul românesc pentru declaraţiile făcute la adresa mai multor conducători din fotbal.

FC Timişoara a terminat sezonul 2010/2011 pe locul doi, după Oţelul Galaţi, însă gruparea bănăţeană a fost retrogradată în Liga a II-a din cauza faptului că FRF nu i-a acordat licenţa pentru sezonul viitor. Această decizie a dus la un conflict între Marian Iancu şi Mircea Sandu.

Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti, marţi, la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut ca „RAFO”, după un proces care a durat opt ani.