Anunţ TERIBIL pentru MIRCEA SANDU. „S-a terminat!”

MIRCEA SANDU. Fostul şef al FRF, MIRCEA SANDU, ar putea rămâne fără renta viageră de 50.000 de euro pe an, a anunţat noul şef al federaţiei, Răzvan Burleanu. MIRCEA SANDU a fost preşedinte al FRF în perioada 1990-2014. "Epoca lui MIRCEA SANDU s-a terminat", a spus Burleanu.

08 apr. 2014, 07:02
Anunţ TERIBIL pentru MIRCEA SANDU. „S-a terminat!”

MIRCEA SANDU. „Contractul de rentă viageră a fost asumat de Comitetul Executiv şi nu de Adunarea Generală. Adunarea Generală i-a acordat doar titlul de preşedinte de onoare lui MIRCEA SANDU. În primul rând trebuie să verificăm acest contract de rentă viageră. Apoi vom vedea cum stau lucrurile cu acest contract încheiat între Comitetul Executiv de la acea dată şi MIRCEA SANDU„, a declarat Răzvan Burleanu.

„Referitor la MIRCEA SANDU, nu am avut şi nu am niciun fel de «gentlemen’s agreement», fiecare îşi vede de treaba lui. Eu rămân fidel programului meu. Vreau să fie clar pentru toată lumea că epoca MIRCEA SANDU s-a terminat la 5 martie. Nu am niciun fel de înţelegere secretă cu MIRCEA SANDU„, a mai explicat actualul preşedinte al FRF.

„Nu i-am solicitat sprijinul lui MIRCEA SANDU pentru a merge la UEFA sau pentru a mă întâlni cu preşedintele federaţiei din Germania şi vă asigur că m-am bucurat de sprijinul acestor două importante instituţii. Asta nu înseamnă că dacă la un moment dat, în mod punctual, interesul României îmi va cere să apelez la posibila influenţă a lui MIRCEA SANDU nu voi ezita să o fac. Până atunci fiecare îşi vede de treaba lui şi de poziţia pe care o ocupă”, a precizat Răzvan Burleanu.