Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: „Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă”

Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate. De câţiva ani buni a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor și are cu totul alte activităţi faţă de ceea ce făcea înainte. Financiar, nu stă bine deloc, trăieşte din pensia de handicap în valoare de 760 lei pe lună.

18 feb. 2022, 09:04
Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: „Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă”
Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate

Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate. Chiar dacă face eforturi să se descurce și să facă față provocărilor vieții, nu are niciun regret. Nu îi este ușor să-și ducă traiul de la o zi la alta, dar optimismul nu l-a părăsit încă.

Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate

Tumoarea pe care a avut-o şi care a fost extirpată i-a spart timpanul de la urechea dreaptă şi nu mai aude deloc cu ea. Mai mult decât atât, din cauza unui şoc provocat recent, i-a scăzut şi auzul la cea stângă.

Citeşte şi: Mircea Solcanu, mesaj tranșant la adresa foștilor colegi: „Nu îmi e dor de nimic. Situația mea cred că poate fi o lecție pentru toți cei din breaslă” VIDEO

În perioada asta sunt trist și nervos și strivit de viață, dar respir. Nu mai găsesc plăcerea în lucrurile care odată îmi plăceau. Încerc să îmi definesc alte lucruri de care să mă bucur. Însă până acum, în afară de credință și sufletul meu, nu am găsit.

M-am reîntors la Constanța care e orașul meu natal, mi-am lăsat părul lung, l-am mai tăiat de curând. Însă oamenii cred că îmi recunosc ochii și vocea, deși nu îmi mai doresc.

Singurul lucru care contează este că atunci când oamenii mă recunosc, zâmbesc, iar asta îmi este suficient. Trăiesc într-un oraș și o țară cu tristețea în ADN. Iar faptul că ei zâmbesc când mă văd e mica mea victorie din ziua respectivă.

Slavă Domnului, sunt binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului.

Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz  deloc la urechea dreaptă. Din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă„, a declarat Mircea Solcanu pentru Ciao.ro.