Mireasa din Radovan, fantoma care nu îşi găseşte liniştea. Apariţia care i-a cutremurat pe localnici

Este vorba despre fantoma unei femei care bântuie în fiecare noapte pădurea de la marginea satului. De curând, câţiva tineri au surprins în imagini apariţia stranie. 

07 dec. 2015, 13:38
Mireasa din Radovan, fantoma care nu îşi găseşte liniştea. Apariţia care i-a cutremurat pe localnici

Legenda spune că în urmă cu 50 de ani, Ileana se mutase în comuna Radovani în căutarea unei vieţi mai bune, scrie spynews.ro. Un sătean gospodar a primit-o în gazdă şi chiar i-a oferit de muncă. Era de o frumuseţe rară, reuşind să frângă inima multor tineri, dar se lăsa cu greu cucerită. La un moment dat, se pare, bărbatul pentru care lucra a început să-i facă ochi dulci. Ileana l-a refuzat, iar într-un final bărbatul a violat-o.

Citeşte şi Este bântuit, dar este cel mai fericit moment al vieţii lui. Ce face fantoma pe care a filmat-o bărbatul VIDEO

Se mai spune că a rămas însărcinată şi pentru că nu a vrut să dea naştere unui copil nedorit s-a gândit să îşi pună capăt zilelor. Într-o dimineaţă a fost găsită spânzurată la marginea pădurii de lângă Radovani. S-a presupus că nu a mai suportat rușinea la care fusese supusă și conștiința i-a dictat să părăsească această lume într-un mod rușinos. De atunci și până în prezent, fantoma tinerei Ileana bântuie în fiecare noapte pădurea. Numeroși localnici, dar și șoferi, care tranzitează zona, au relatat că au văzut de nenumărate ori o fantomă care se plimbă în voie prin pădure.

Citeşte şi Demn de Dosarele X. Fantoma lui Vlad Ţepeş bântuie Centrul Vechi

Alţi localnici spun că fantoma din pădurea Radovan este a unei tinere căreia i-a murit logodnicul chiar înainte de nuntă. Dupa ce l-a aşteptat îmbrăcată în rochie de mireasă, vestea morţii lui a făcut-o să se arunce într-o fântână, dar nici după moarte nu a încetat să-şi caute iubitul. Tocmai de aceea mireasa ar apărea doar în faţa maşinilor conduse de tineri necăsătoriţi.