MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: „EL e omul pe care îl doresc şi îl vreau lângă mine”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Cea mai controversată concurentă din casa "Mireasă pentru fiul meu", Ana a ajuns la o concluzie care îi va schimba de acum în colo viaţa.

22 apr. 2015, 12:26

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: În timpul competiţiei, Ana l-a refuzat de mai multe ori pe Petru, spunând că nu îşi doreşte o relaţie cu el, deşi au încercat să îşi acorde o şansă. Dar cum destinul nu e după cum vrem noi, oamenii, ci după cum este scris, acum lucrurile dintre Ana şi Petru s-au schimbat radical după ce acesta a părăsit competiţia.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Scandal între doi concurenţi. „Ai f…t de când ai venit, în baie, şi încă o faci…”

„A fost greşeala mea. Acum mi-am dat seama ce sentimente am faţă de el. Mă voi chinui să îl fac să aibă încredere în mine. Singură mi-am dat seama că e bărbatul potrivit. Are o maturitate extraordinară, are cei şapte ani de acasă şi este bărbatul pe care îl plac.

Între noi doi a fost ceva încă de la început. Petru nu o să se căsătorească aici doar de dragul competiţiei, nu o să facă asta decât dacă simte. Cât va sta el aici eu îl voi aştepta. Nu cred că va fi cucerit de Cătălina”, a declarat Ana, potrivit A1.ro.

Citeşte şi  MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Andreea Mantea părăseşte emisiunea