Mireasă pentru fiul meu: „Cum mă puteţi face perversă?”

Mireasă pentru fiul meu: Andrada şi doamna Angela, mama Cătălinei, de la "Mireasă pentru fiul meu" au intrat într-un conflict major şi nu ratează niciun moment în care se acuză una pe alta de comportament inadecvat, scriu cei de la Mondonews.ro.

09 iun. 2015, 09:07
Mireasă pentru fiul meu: „Cum mă puteţi face perversă?”

Mireasă pentru fiul meu: După ce rivalitatea dintre „Spartani” şi „Săgeţile albastre” a început să se accentuez, un nou scandal a izbucnit în casa „Mireasă pentru fiul meu”.

Doamna Angela crede că ceilalţi au nominalizat-o pe Andrada pentru ca fiica ei, Cătălina, să nu mai fie protejată de telespectatori, plan realizat de Andrada în urma comportamentului său cu ceilalţi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Imagini HOT cu fetele în jacuzzi

În emisiunea de astăzi, 9 iunie, Andrada i-a oferit o replică dură doamnei Angela, care nu a putut fi trecută cu vederea.

„Eu sunt un copil pe lângă dumneavoastră. Cum mă puteţi face perversă? M-aţi bârfit şi v-aţi scos lavaliera ca să nu vă aud ce spuneţi despre mine”, a spus Andrada, în direct, în timpul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

„Nu am scos nicio lavalieră, comportamentul tău faţă de mine a fost unul urât. Nu cred că a făcut şi Cătălina acelaşi lucru”, a spus doamna Angela, mama Cătălinei.

Citeşte şi  MIREASA PENTRU FIUL MEU: „Eşti o perversă!”