MIREASA PENTRU FIUL MEU: Câştigătorii din 2015 se anunţă la FINALA de sâmbătă

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015: Pe data de 29 august, va avea loc marea finală a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", care va fi transmisă în direct începând cu ora 20.30.

28 aug. 2015, 10:15
MIREASA PENTRU FIUL MEU: Câştigătorii din 2015 se anunţă la FINALA de sâmbătă

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015: Concurenţii celui de-al optulea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” deşi au mari emoţii, se pregătesc intens pentru seara magică din viaţa lor şi aşteaptă cu nerăbdare să afle dacă se numără printre primii câştigători.

„Aștept cu foarte mari emoții, dar și cu părere de rău, totodată, finalul acestui  sezon, pentru că e o despărțire de oamenii cu care împart cel mai mare timp din zi, într-un an de zile. Chiar dacă nu le arăt mereu, ei îmi sunt, cumva, prieteni. Ne cunoaștem stările, problemele… Orice despărțire e  grea, însa, în același timp mă bucur pentru ei că au ajuns aici. 

Nu e ușor să-ți rupi un an din viață de tot ceea ce ai mai drag și mai comod și să ajungi finalist al celui mai longeviv reality show din lume. Unii dintre  ei vor pleca mai bogați și împliniti sufletește, pentru că vor pleca o familie. Alții vor pleca așa cum au venit. Dar, în orice caz, nimeni nu pierde. Va fi o seară încărcată de emoții și tensiune, de clipe de agonie și extaz. 

Va fi o seară fascinantă, magică și vom trăi fiecare secundă la intensitate maximă. Se vor declara marii câștigători ai acestui sezon. De la ora 17.00, la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate  pregătirile pentru finală, iar de la ora 20.30 ne întâlnim la Antena 1 până după miezul nopții pentru marea  finală live, „Mireasă pentru fiul meu”, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru SpyNews.ro.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Andrada şi Cristi s-au logodit