MIREASA PENTRU FIUL MEU: „Îmi doresc o familie. Nimeni nu mă înţelege…”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Roxana a trecut prin cateva zile de cosmar, dupa ce Andrei, fostul ei partener din casa, a decis sa plece si sa o abandoneze, fara stirea ei. Intr-un gest disperat, concurenta a fugit din casa competitiei, in lacrimi. 

02 mai 2015, 09:46
MIREASA PENTRU FIUL MEU: „Îmi doresc o familie. Nimeni nu mă înţelege…”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dupa cateva zile petrecute in singuratate, Roxana a trecut printr-un colaps emotional. Concurenta nu a mai putut sta in casa in care l-a cunoscut pe Andrei, cel cu care a format un cuplu, si a vrut sa se intoarca acasa, alaturi de cei dragi. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Echipa emisiunii a incercat sa o opreasca pe Roxana din orice gest necugetat, care ar fi riscat incalcarea unei clauze de 30.000 de euro. 

“Niciodata nu am fost de acord cu plecatul din emisiune. Am facut asta pentru mine. Am ajuns la capatul puterilor, nu mai pot. Poate daca nu eram singura era alteceva. Mai ales ca am avut parte de o relatie si acum nu ma pot acomoda singura. As fi vrut sa ajung in finala. Imi doream atat de mult sa ma casatoresc si sa imi fac o familie. Nimeni nu ma intelege. Nu imi mai spuneti nimic de Andrei. El a plecat, a facut alegerea. Doar pentru ca nu vreau sa imi dezamagesc familia, voi intra in casa si voi astepta eliminarile”, a spus, printre lacrimi, Roxana, potrivit mondonews.ro