MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida renunţă definitiv la emisiune

Mirela Boureanu Vaida si-a luat ramas bun de la telespectatori si de la fani printr-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de socializare. Prezentatoarea a dat de inteles ca nu mai are de gand sa se intoarca in platoul emisiunii matrimoniale pe care o prezinta.

02 iul. 2016, 13:50
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida renunţă definitiv la emisiune

"De câteva săptămâni alerg catre emisiune cu sentimentul că se încheie un capitol important în viaţa mea.. 5 ani de live zilnic, peste 6000 de ore de tensiuni, emoţii, satisfacţii, sacrificii. Totuşi, e greu când ştii ca se termina, oricat de dificil a fost uneori!

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Paula Chirilă o înlocuieşte pe Mirela Boureanu Vaida

Pentru ca telespectatorii, prin loialitatea si implicarea lor afectiva, te tin acolo.. si-ti dau putere chiar si atunci cand simti ca nu mai ai energie, ca nu mai poti de sfarseala dupa o noapte nedormita a Carlei, cu tuse, rosu in gat sau febra.. Toate trec, dar satisfactiile si gandurile bune raman! Va multumesc pentru asta! Va multumesc pentru zambetele si emotiile pe care mi le transmiteti cand primesc in cabina, inainte de emisiune, lucruri si randuri venite din inima...", a scris Vaida pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

„De câteva săptămâni alerg catre emisiune cu sentimentul că se încheie un capitol important în viaţa mea.. 5 ani de live zilnic, peste 6000 de ore de tensiuni, emoţii, satisfacţii, sacrificii. Totuşi, e greu când ştii ca se termina, oricat de dificil a fost uneori!

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Paula Chirilă o înlocuieşte pe Mirela Boureanu Vaida

Pentru ca telespectatorii, prin loialitatea si implicarea lor afectiva, te tin acolo.. si-ti dau putere chiar si atunci cand simti ca nu mai ai energie, ca nu mai poti de sfarseala dupa o noapte nedormita a Carlei, cu tuse, rosu in gat sau febra.. Toate trec, dar satisfactiile si gandurile bune raman! Va multumesc pentru asta! Va multumesc pentru zambetele si emotiile pe care mi le transmiteti cand primesc in cabina, inainte de emisiune, lucruri si randuri venite din inima…”, a scris Vaida pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.