Mireasă pentru fiul meu. MOMENTE CUMPLITE. Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi, în direct la TV FOTO

Andreea Mantea nu a mai putut să-şi stăpânească emoţiile în timpul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" şi a izbucnit în plâns, în direct, la TV. Află ce se întâmplă cu frumoasa prezentatoare în aceste momente. 

02 mai 2015, 13:19
Mireasă pentru fiul meu. MOMENTE CUMPLITE. Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi, în direct la TV FOTO

Andreea Mantea mai are câteva săptămâni şi va aduce pe lume primul ei copil. Un băieţel, pe care îl va boteza David. Tatăl bebeluşului este luptătorul MM, Cristi Mitrea. După ediţia de astăzi, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” va intra în concediu prenatal.

Citeşte şi Cum arată camera bebeluşului Andreei Mantea

„Sunt uşor emoţionată şi uşor stângace. O să fie o zi destul de ciudată pentru mine, pentru că «Miresă pentru fiul meu» se termină astăzi pentru mine. Astăzi este ultima mea zi alături de voi. Şi o să fie foarte greu, dar o să ne luăm la revedere un pic mai târziu”, a spus cu multe emoţii în glas în timpul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1.

La începutul ediţie reality show-ul matrimonial de astăzi, Andreea Mantea nu a mai putut să-şi controleze emoţiile şi le-a vorbit concurenţilor cu lacrimi în ochi.
„Dar să ştiţi că o să vă urmăresc în continuare pe Antena Play cum v-am urmărit şi aseară. Doamne, ce a fost aseară! (…) Mai e puţin şi trebuie să plec acasă, să-l aduc pe lume pe David. Şi împreună o să vă urmărim! Dar nu vreau să spun nimic acum, pentru că nu vreau să mă emoţionez. (…) Da, pentru că m-am ataşat mai mult decât credeam de voi. Şi de cei vechi, şi de cei noi. Eu vă consider pe toţi, pe acelaşi calapod”, a mai spus Andreea în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Andreea Mantea părăseşte emisiunea

Andreea Mantea este însărcinată în ultimul trimestru şi la sfârşitul acestei luni ea va deveni pentru prima dată mămică. Vedeta va naşte un băieţel, pe care l-a conceput în urma relaţiei pe care a avut-o cu Cristi Mitrea. Vedeta şi fostul ei iubit, luptătorul MMA Cristi Mitrea, s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăciţa”, dar s-au despărţit.

De luni, emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” va fi prezentată de Mirela Boureanu Vaida.