MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Imagini HOT surprinse în casă între doi concurenţi FOTO

La 8 luni de la începerea celui de-al patrulea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", noi legături se formează în casa comeptiţiei. În urma mai mulor discuţii, doi concurenţi au făcut anunţul oficial şi le-au spus tuturor că formează un cuplu.

13 mai 2015, 11:57

Nicolae şi Cătălina formează, în mod oficial, un cuplu! Cei doi concurenţi au avut parte amândoi de respingere, din partea persoanei cu care şi-au dorit să formeze un cuplu, iar acest lucru se pare că i-a apropiat.

Citeşte şi Andreea Mantea nu se mai poate opri din plâns. Ce se întâmplă cu bebeluşul ei

Dacă Nicolae a format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp, alături de Lăurica, cei doi s-au distanţat imediat, iar reproşurile nu au încetat să apară. De cealaltă parte, Cătălina a venit în emisiune pentru Petru, în încercarea de a-l face să uite de Ana.

Petru a părăsit competiţia, iar acest lucru a determinat-o pe Cătălina să ia în calcul şi ceilalţi băieţi disponibili, din casă.

Citeşte şi Mireasă pentru fiul meu: Un cuplu îndrăgit de telespectatori s-a DESPĂRŢIT

Cei doi au fost surprinşi de camerele de vedere într-o serie de ipostaze pline de tandreţe, iar telespectatorii le-au urat baftă şi noroc în construirea relaţiei.