MIREASA PENTRU FIUL MEU: S-au despărţit. Andreea Mantea a răbufnit în direct

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cum Danut nu s-a lasat prada ispitei si a fost chibzuit a castigat la concurs 200 de lei pentru a se relaxa. Entuziasmati si nerabdatori, Carmen si partenerul ei au vizionat impreuna un film. Diana, buna prietena a lui Petru, si-a petrecut noaptea alaturi de concurenti! Diana a ramas surprinsa ca amicul ei, s-a indragostit atat de repede de Ana: “Petru a fost atras de indiferenta Anei!". În plus, Andreea Mantea a avut parte de un incident neplăcut în direct. 

19 mart. 2015, 17:00
MIREASA PENTRU FIUL MEU: S-au despărţit. Andreea Mantea a răbufnit în direct

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi a venit hotarata sa o impace pe fiica ei cu Nicolae, mama Lauricai a rabufnit! Mama Lauricai a incercat sa inteleaga si sa elucideze neintelegerile dintre fiica sa si Nicolae, dar si implicarile Mariei. Confruntarea mamelor nu a intarziat sa apara. Mioara: “Am ajuns la aceeasi concluzie precum Laurica: Nicolae nu este capabil sa-si ia propriile decizii!” Laurica: “Cat vom sta aici, nu va mai fi nimic intre noi!” Mioara: “Nici afara nu va mai fi nimic intre ei! Pentru varsta lui nu e un barbat matur!” Maria: “Mioara a influentat-o pe Laurica sa se desparta de fiul meu! Tot ce spun ele sunt simple pretexte!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nicolae: “Daca intre mine si Laurica existau sentimente, nu conta implicarea nimanui!”

Reactiile acide ale Ionelei cauzate de ordinea in care concurentele se machiaza si se coafeaza au incins spiritele in casa.

Laurica despre Ionela: “Te face sa te simti ca si cand ai fi pe teritoriul ei!” Andrada a completat: “Cand nu poti sa-ti evidentiezi propriile calitati, ii pui pe ceilalti intr-o lumina proasta! Se comporta de parca le stie pe toate!”

Implicarea Mariei in relatia dintre fiul sau si Laurica a scos-o din rabdari pe Mioara. Mama Lauricai catre Nicolae: “Daca nu te poti schimba, nu-ti doresti o relatie cu fiica mea!” Petru: “Nicolae nu stie sa gestioneze o relatie, nu are experienta!”

La finala saptamanii trecute, Ana si-a vazut mama si bunica. Sfaturile date din parte lor i-au dat de gandit. Polemicile dintre Roxana si Petru au avut ca rezultat riposte neasteptate. Andrei: “Am fost barca de salvare a Roxanei! Nu vom mai forma un cuplu niciodata! Ea nu a pus suflet in relatia noastra! ” Roxana: “Andrei considera ca l-am luat de prost si ca mi-am batut joc de el! Andrei, ceri prea mult! Te rog sa-ti cauti alta persoana!” Matusa Roxanei a intervenit sa-si apere nepoata: Andrei este vinovat pentru despartirea lor!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea a avut parte de un scurt moment neplăcut, în timpul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, pe care o prezintă temporar. Bruneta a avut o altercaţie cu câţiva concurenţi şi nu s-a putut abţine să nu le atragă atenţia. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea prezintă emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” de aproximativ două luni de zile, iar de cele mai multe ori, rolul de moderator în casa show-ului matrimonial nu este unul uşor. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Acest lucru a avut ocazia să-l afle pe pielea ei şi Andreea Mantea, mai ales atunci când bârfele şi tensiunile dintre concurenţi se desfăşoară la cote maxime.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Indignată de faptul că o parte din concurenţi făceau gălăgie şi chicoteau, în timp ce ea încerca să discute problema cuplului Lăurica şi Nicolae, Andreea Mantea i-a mustrat pe câţiva dintre ei, în direct. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU.„Eu tac, tac, dar la un moment dat o să răbufnesc. Eu am fost foarte drăguţă de când am venit aici. Eu o înlocuiesc aici pe Mirela. Îi fac un bine. Mi-e drag, mi-a fost foarte drag, dar vă rog din tot sufletul…V-am făcut semn o dată, v-am făcut semn de două ori. Asta înseamnă lipsă de respect faţă de colegii voştri din această competiţie. Că nu sunteţi capabili să-i ascultaţi, aşa cum şi ei vă ascultă pe voi. Nu se poate concentra nimeni la ceea se zice pentru că se uită la voi cum râdeţi”, le-a spus Andreea Mantea.