MIREASA PENTRU FIUL MEU: S-au despărţit după doar un an

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Lorena este castigatoare titlului de „mireasa sezonului 2″ a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu", o editie spectaculoasa si plina de neprevazut in care frumoasa bruneta a decis sa se casatoreasca in finala cu George dupa ce pe parcursul evolutiei in casa avusese o scurta relatie si cu Maricel.

01 iun. 2015, 17:57
MIREASA PENTRU FIUL MEU: S-au despărţit după doar un an

MIREASA PENTRU FIUL MEU:Casnicia cu George nu a rezistat mai mult de un an de zile si acum intreaga vata a Lorenei este intr-o continua schimbare, una dintre transformarile cat se poate de vizibile fiind decizia Lorenei de a afisa un nou look vestimentar.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Despărţirea care i-a luat pe toţi prin surprindere

Din punct de vedere sentimental, Lorena incearca inca sa se debaraseze de trecut, fara insa a poza in victima. Se considera chiar o fata implinita, in primul rand, profesional, in acest timp lucrand intr-un salon de infrumusetere, un mare hobby al ei, o buna parte din resursele financiare folosindu-le in propria imagine.

Bruneta si-a schimbat stilul vestimentar, dar a fost imediat taxata de catre fani. Se pare ca jeansii rupti de sus pana jos nu au fost pe placul admiratorilor. „Nu se mai poarta asa ceva”, „Cum te poti afisa asa”, „Ce ai patit”, „Cine te-a sfartecat”, „De ce sa te imbraci asa”, au scris fanii pe facebook.