Mirel Rădoi a refuzat o ofertă din străinătate. Dacă eram laş puteam să plec după dubla cu Portugalia şi Bosnia

Mirel Rădoi (37 de ani), selecționerul naționalei de tineret a României, calificată la Campionatul European de la anul, din 2019, din Italia și San Marino, a recunoscut că putea pleca de la FRF înainte de ultima dublă, cu Țara Galilor, scor 2-0 și cu Liechtenstein, scor 4-0.

23 oct. 2018, 16:23
Mirel Rădoi a refuzat o ofertă din străinătate. Dacă eram laş puteam să plec după dubla cu Portugalia şi Bosnia

Mirel Rădoi, selecționerul tricolorilor mici a spus că are și acum acasă o ofertă concretă, dar căreia nu a dorit să-i dea curs și a explicat și de ce. „Dacă eram un laș, puteam să plec după acea dublă cu Portugalia și cu Bosnia. Și era simplu. Pentru că aveam acasă un contract, pe care-l am și acum, de la o echipă din străinătate. Cel mai simplu era să plec, dar am zis că voi rămâne. Pentru că ar fi însemnat ca acești jucători să aibă trei antrenori în cinci-șase luni. Ar fi fost un semnal că toți ne gândim doar la noi și nu la toți, nu la fotbalul românesc„, a dezvăluit Mirel Rădoi, prezent în studioul emisiunii „Digi Sport Special”.

Mirel Rădoi a mai dezvăluit și faptul că actualul său angajament cu FRF nu se va încheia după Euro 2019. „Eu nu am vrut să vorbesc despre aceste detalii, pentru că cel mai important era să ne calificăm. Dar, da, când am semnat a fost vorba ca eu să fiu aici și la următoarea campanie de calificare„, a mai spus Rădoi, la Digi Sport.

Totuși, Rădoi a spus ce echipă i-ar plăcea să antreneze în Liga 1. Este vorba despre CS U Craiova și nu despre FCSB!

Am început fotbalul la Craiova, dar am jucat doar la Extensiv. Nu pot să spun că îmi pare rău că nu am evoluat și pentru Universitatea. Dacă nu am fost la Universitatea că jucător, aș putea să o fac că antrenor„, a spus Mirel Rădoi. Deocamdată, o astfel de ipoteză pare greu de realizat mai ales că oficialii grupării din Bănie susțin că nu vor să renunțe la Devis Mangia. Tehnicianul italian, în vârstă de 44 de ani, mai are doi ani de contract cu U Craiova.