Mirel Rădoi aduce acuzaţii GRAVE: Neşu avea primă 15.000 de euro, cei de FRF jucau table şi luau 120.000 euro

Mirel Rădoi a făcut afirmaţii grave referitoare la perioada când era jucător al echipei naţionale. Într-un interviu acordat Dolce Sport fostul căpitan al Stelei acuză vechea conducere a Federaţiei Române de Fotbal.

16 iul. 2014, 12:37
Mirel Rădoi aduce acuzaţii GRAVE: Neşu avea primă 15.000 de euro, cei de FRF jucau table şi luau 120.000 euro

Mirel Rădoi a semnat un contract pe doi ani cu Al Ahli Dubai, unde va fi antrenat de Cosmin Olăroiu. Fotbalistul a acordat Dolce Sport primul său interviu după aproape un an, de această dată aducând acuzaţii grave foştilor conducători ai fotbalului românesc.

„Se întâmplau anumite lucruri pe care eu, ca vicecăpitan, nu le puteam accepta. Nu pot sta la infinit şi să fiu călcat în picioare, nu sunt genul de om care atunci când primeşte o palmă întoarce şi obrazul celălalt. E vorba şi despre ce se întâmpla în Federaţie, ce ni se spunea. Mie, dacă îmi promiţi ceva, te ţii de cuvânt. Nu poţi veni cu nu ştiu ce contracte de publicitate, noi să stăm ca măscăricii când vor ei să facă poze şi Federaţia să îşi ia comisioane.

Nu poţi să vii cu prime de calificare pentru Euro 2008, în care Neşu a jucat două meciuri şi a luat 15.000 de euro şi sunt oameni în FRF pe care nici nu îi vedeam în deplasări şi au luat prima întreagă de 120.000 de euro. Pentru mine, Chivu, Contra, Raţ, Marica, Lobonţ, care câştigam bani mulţi, nu ne uitam la banii aia. Dar erau jucători care evoluau în România şi nu câştigau atât. Eu am încercat să vorbesc. Cu timpul, şi Chivu va spune aceste lucruri, chiar dacă acum nu le spune, pentru că este un tip mai galant. Nici el nu a plecat doar din punct de vedere fotbalistic. Nu erau lucruri în regulă acolo.

Hai să ne uităm la primele şi diurnele pe care le aveau! Ei aveau 500 de euro diurnă pe zi. De ce? Că să joace table? Vedeam jucători cărora chiar le pasă cât era diurnă. Pentru noi, care jucăm afară, nu era nicio problema, dar pentru ei contau acei bani„, a spus Mirel Rădoi la Dolce Sport.