Mirel Rădoi şi-a ales secunzii pentru naţionala României. Cu cine pregăteşte barajul de calificare al EURO 2020

Comitetul Executiv al FRF discută marţi numirea lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner al reprezentativei de fotbal a României, instalarea acestuia în funcţie fiind în momentul de faţă doar o chestie procedurală. Principalul obiectiv al lui Rădoi este barajul pentru calificarea la EURO 2020, dar contractul său va dura până la finalul campaniei de calificare pentru CM 2022.

26 nov. 2019, 07:34
Mirel Rădoi şi-a ales secunzii pentru naţionala României. Cu cine pregăteşte barajul de calificare al EURO 2020

Alături de Mirel Rădoi de la România U21 va merge şi Florin Constantinovici, ca secund. Nicolae Dică va fi însă primul său colaborator.

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică au o relaţie excelentă de când erau colegi de echipă, întărită şi pe vremea când cei doi au lucrat pe banca actualei FCSB. „Nu am vorbit cu el. I-aș spune „nu se refuză naționala!”, dacă m-ar suna acum. După această campanie, ar fi extraordinar să vină la echipa națională„, a spus Dică, la Digi Sport Special, pe 21 noiembrie. ”Eu i-am promis când am plecat de la Steaua că voi lucra din nou cu el, dacă îmi va cere, chiar și la echipa națională”, a mai spus Dică.