Mirel Rădoi e liber de contract şi anunţă: Am oferte din România

Mirel Rădoi e liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Al Ahli Dubai, acolo unde a rezistat doar 6 luni. În decembrie, fostul stelist şi-a încheiat socotelile cu echipa din Emiratele Arabe Unite şi are mai multe oferte.

21 ian. 2015, 20:32
Mirel Rădoi e liber de contract şi anunţă: Am oferte din România

Mirel Rădoi are 33 de an, dar simte că mai poate juca la nivel înalt câteva sezoane. El a dezvăluit recent, într-un interviu, că mai multe echipe, printre care şi din România, ar dori să-l transfere.

Citeşte şi Mirel Rădoi şi-a REZILIAT contractul cu Al Ahli. Revine la Steaua?

„Mi-am reziliat contractul cu Al Ahli, sunt liber să semnez cu oricine, aştept propuneri. În acest moment, am oferte de la echipe din România, Olanda, Rusia, Qatar şi Emiratele Arabe Unite. Nu e nici o oferta de la echipa lui Piţurcă, cum s-a speculat. Simt că mai pot juca câţiva ani şi să fiu sincer vreau să rămân în Golf. După care voi începe o carieră de antrenor.

Prefer să mai joc în Golf pentru că e mai sigur pentru mine, dar şi mai avantajos din punct de vedere financiar. Familia mea stă mai mult în Emiratele Arabe Unite. Soţiei mele nu-i place să aibă şofer, iar acolo poate conduce mai mult. Copiii mei se simt bine în Dubai, pentru că acolo sunt şi mulţi europeni şi voi ţine cont şi de asta. Dar, ne-am simţit bine şi în Arabia Saudită”, a spus Mirel Rădoi, într-un interviu în presă arabă, preluat de stiridesport.ro.