Mirel Rădoi n-are nicio şansă să stea pe banca Stelei. FRF a modificat condiţiile pentru antrenori

Dan Apolzan, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, a vorbit despre hotărârile luate de Comitetul Executiv, prin care antrenorii fără licenţă nu vor mai avea posibilitatea de a sta pe banca tehnică. Această reglementare îl vizează şi pe noul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, care nu are licenţa pro.

03 iun. 2015, 11:00
Mirel Rădoi n-are nicio şansă să stea pe banca Stelei. FRF a modificat condiţiile pentru antrenori

În Comitetul Executiv de anul trecut, din noiembrie, s-a hotarat ca, incepand din acest campionat, sezonul 2015/16 , banca tehnica sa sufere anumite modificari din punct de vedere al id-ului. Este de fapt cartea de identitate a antrenorilor. Toata  banca tehnica va fi obligata sa posede id-uri: antrenori, staff-ul medical,  absolut toata lumea trebuie sa posede id-uri.

Pana acum au existat posibilitati ca antrenorii sa se refugieze sub id-ul de maseur. Din aceasta vara, spre exemplu, doctorul, inclusiv maseurul, trebuie sa prezinte un atestat ca a absolvit scoala respectiva„, a spus Dan Apolzan pentru Dolce Sport.

Măsura îl vizează direct pe noul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, care nu are licenţă pro, dar spera să poată sta pe banca tehnică a Stelei. În noile condiţii, Mirel Rădoi va privi meciurile Stelei din tribună şi va face schimbările prin telefon. „Nu îi putem da nicio derogare„, a concluzionat Dan Apolzan, în ceea ce-l priveşte pe Mirel Rădoi.