Mirela Boureanu Vaida, decizie importantă: "Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu"

Publicat: Marţi, 04 Noiembrie 2014 21:27 // Actualizat: Marţi, 04 Noiembrie 2014 21:27 // Sursa: romaniatv.net

Mirela Boureanu Vaida este în culmea fericirii. Va avea o fetiţă peste câteva luni şi se bucură de această nouă experienţă din viaţa ei.

Mirela Boureanu Vaida va deveni în curând mămică, iar momentul marii întâlniri a vieții ei e tot mai emoționant. Până când îşi va strânge pruncul în braţe, Mirela pune la punct toate detaliile, pentru ca fiica sa să nu întâmpine niciun fel de problemă la naştere.

Mirela Boureanu Vaida PLEACĂ de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mirela Boureanu Vaida a încheiat un contract cu o bancă de celule stem şi a făcut anunţul pe un site de socializare, încurajând astfel toate viitoarele mămici cu posibilităţi să-i urmeze exemplul.

"Aseară am încheiat contractul cu Banca de Celule pentru viitorul şi siguranţa copilului meu. Sper să nu fie niciodată nevoie de ele, dar paza bună trece primejdia rea, de aceea am apelat la cei mai buni!! Multumesc!", a scris Mirela Boureanu Vaida pe site-ul de socializare Facebook.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 nov 23:30
...S-a întâmplat în direct Foto: Captură video Mirela Boureanu Vaida este însărcinată, dar de ambulanţă a avut nevoie altcineva: o concurentă care se afla în mijlocul unei crize de rinichi şi care cu greu mai putea...
1
EUR
4.7612
RON
25 May
noapte 12 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H