„Mireasă pentru fiul meu”: Mirela Boureanu Vaida, declaraţie EMOŢIONANTĂ despre plecarea sa de la emisiune

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Mirela Boureanu Vaida a intrat de mai bine de o săptămână în concediu maternal. Cu toate că nu este obişnuită să stea acasă toată ziua, momentan, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" se bucură din plin de noul său program.

28 ian. 2015, 09:26
„Mireasă pentru fiul meu”: Mirela Boureanu Vaida, declaraţie EMOŢIONANTĂ despre plecarea sa de la emisiune

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Mirela Boureanu Vaida a fost gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” mai bine de patru sezoane. Pentru că mai are câteva luni şi trebuie să aducă pe lume primul copil al său, frumoasa prezentatoare a trebuit să intre în concediu maternal.

Mirela Boureanu Vaida, înainte de naştere: „Dacă nu aş fi căsătorită…”

Obişnuită ca zilnic să fie alături de concurenţii, pe care îi consideră ca fiind parte din familia sa, Mirela Boureanu Vaida chiar dacă stă acasă nu ratează nicio ediţie a emisiunii. Recent, la una dintre emisii, fosta prezentatoare a intrat în legătură directă cu Andreea Mantea şi cu concurenţii actuali şi le-a povestit cum arată noul său program de când este în concediu.

„Beau cafeaua în pat, mănânc ce vreau eu. E o schimbare foarte mare în viaţa mea. Vorbesc mult la telefon, am devenit casnică. Sunt pregătită, dau cu aspiratorul, spăl vasele şi mă uit la emisiune!”, a declarat Mirela Boureanu în direct la emisiunea pe care o modera, scriu cei de la A1.ro.

Citeşte şi  Mirela Boureanu Vaida, apariţie ŞOC înainte de a deveni mămică

 

 


loading...