Mirela Lavric, prima reacţie după ce a fost prinsă DOPATĂ cu MELDONIUM

Mirela Lavric a recunoscut faptul că luat meldonium, dar susține că a utilizat substanța în perioada în care era încă permisă. Atleta a fost suspendată temporar de Federaţia Română de Atletism.

12 apr. 2016, 14:57
Mirela Lavric, prima reacţie după ce a fost prinsă DOPATĂ cu MELDONIUM

Mirela Lavric a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control care a avut loc în timpul Campionatelor Mondiale de sală de la Portland, în urmă cu trei săptămâni.

„Cum știți, cu acest medicament e o problemă pe plan mondial, l-am folosit, dar l-am folosit până în decembrie 2015. Și eu sunt șocată de această veste. Deocamdată încă se fac teste să vadă la cât timp iese din organism, nu se știe nimic. Mi-a fost prescris după mai multe probleme, sinuzita mea cronică, probleme cardiace și l-am folosit la prescripția medicului. A fost un medicament permis până în decembrie, l-am folosit datorită problemelor pe care le-am avut”, a declarat Mirela Lavric la Dolce Sport.

Citeşte şi Mirela Lavric, fostă campioană mondială, depistată pozitiv cu MELDONIUM

„Sigur fac apel, nu cred că e corect ce se întâmplă, acest medicament a fost permis, l-am folosit cât timp a fost permis”, a mai spus Mirela Lavric.