Mirela Popa are un NOU IUBIT. Cine este bărbatul din viaţa fostei soţii a fotbalistului Bogdan Stelea FOTO

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, s-a mutat în Dubai, unde își desfășoară de aproape patru ani activitatea de designer vestimentar.

14 mai 2019, 14:42
Mirela Popa are un NOU IUBIT. Cine este bărbatul din viaţa fostei soţii a fotbalistului Bogdan Stelea FOTO

Mirela Popa se declară împlinită din toate punctele de vedere, inclusiv sentimental, ținând cont că se bucură de o relație solidă de mai bine de doi ani de zile.

Fosta soţie a lui Bogdan Stelea a vorbit recent despre noua ei viață în Dubai și despre relația cu Safwan Nached, bărbatul alături de care formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unor workshopuri din domeniul industriei farmaceutice, în care Mirela Popa a început să lucreze imediat ce s-a mutat de la București la Dubai.

„Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale. Este un bărbat extraordinar, cu o personalitate puternică, cu foarte mare încredere în el, mereu pozitiv și modest. Ceea ce iubesc cel mai mult la el este modul în care se comportă cu mine. Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum, mă încurajează mereu să fiu eu însămi și să-mi folosesc la maxim potențialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândește totul acum dintr-o poziție de lider”, a declarat Mirela Popa pentru OK! Magazine.