Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat”

Mirela Vaida a făcut o serie de dezvăluiri sincere despre perioada cumplită prin care a trecut după pierderea unor sarcini.

01 mart. 2024, 19:27
Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat”

Mirela Vaida a stat de vorbă cu Teo Trandafir, în cadrul podcastului „Gând la Gând”, unde și-a deschis sufletulși a vorbit despre viața ei personală și greutățile prin care a trecut.

Până să devină mamă, Mirela Vaida a avut parte de experiențe foarte dureroase. A pierdut trei sarcini, ceea ce a lovit-o cu putere.

„Știi care a fost problema cu sarcinile? Eu avusesem și niște probleme de sănătate, pentru care a fost nevoie de o intervenție. Plus că eu, neavând mașină pe vremea aia, mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna în frig, așteptam să ajung la facultate, și cred că toate m-au adus în acel punct, care a fost foarte greu. Eu eram deja căsătorită cu soțul meu de 6 ani, se făcuse 2014 și tot rămâneam însărcinată, pierdusem 2 sarcini. Bunica la fel pățise, mama la fel și a trebuit să merg la multe investigații. Mă panicasem, chiar dacă eu eram în televiziune, era ceva ce lipsea.”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și Mihai Bobonete, în doliu. Actorul și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni: „Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire”

Chiar dacă a trecut prin toată acea perioadă grea, Mirela Vaida, care are trei copii, a dezvăluit că și-ar dori să-și mărească familia.

„Atunci mi-am dat seama că e o problemă, am început investigațiile. Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat, că în loc de 1 oră, intervenția a durat 4 și că va fi nevoie de multe fertilizări in vitro pe viitor. Iar plânsete, depresie și m-am rugat la Dumnezeu, asta am făcut. Aș mai face încă o copil sau doi, soțul meu zice că nu. I-am alăptat pe toți trei, lucrurile nu mai sunt atât de ușoare la vârsta noastră, nu am făcut copii la tinerețe, vrem să-i vedem și mari, să vedem nepoții, iar dacă ne apucăm să-i facem acum..Te gândești puțin la răbdare, timp, îți blochează viața.”, a continuat ea.

Mirela Vaida, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Vedeta și-a adus aminte și despre momentele cumplite în care a pierdut cele 3 sarcini. Două dintre ele au avut loc chiar pe scenă, când aceasta avea în față un public numeros și când emoțiile erau la cote maxime.

„Eu aș putea să zic că am pierdut 3 sarcini, la una dintre ele eram în 8 săptămâni, totul bine, foarte fericită, până am ajuns la control unde mi-a zis că era doar un sac fără embrion în el, mi-a zis că eu mă voi umfla, voi fi ca o gravidă, dar nu am copil, asta se întâmplă la un milion de cazuri. Asta venea după ce pierdusem 2. O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești, te simți vinovată față de soțul tău, spui că nu ești bună de nimic, după care te liniștești și mergi a Biserică și te rogi. Eu prima sarcină am pierdut-o pe scenă, în timp ce cântam, a doua oară s-a întâmplat tot pe scenă, la teatru”, a mai spus ea.

Citește și Dieta „de criză” la care apelează Gabriela Cristea după ce i s-a spus că arată „ca o balenă”