Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat”

Mirela Vaida a făcut o serie de dezvăluiri sincere despre perioada cumplită prin care a trecut după pierderea unor sarcini.
Alina Costache
01 mart. 2024, 19:27
Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă:

Mirela Vaida a stat de vorbă cu Teo Trandafir, în cadrul podcastului „Gând la Gând”, unde și-a deschis sufletulși a vorbit despre viața ei personală și greutățile prin care a trecut.

Până să devină mamă, Mirela Vaida a avut parte de experiențe foarte dureroase. A pierdut trei sarcini, ceea ce a lovit-o cu putere.

„Știi care a fost problema cu sarcinile? Eu avusesem și niște probleme de sănătate, pentru care a fost nevoie de o intervenție. Plus că eu, neavând mașină pe vremea aia, mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna în frig, așteptam să ajung la facultate, și cred că toate m-au adus în acel punct, care a fost foarte greu. Eu eram deja căsătorită cu soțul meu de 6 ani, se făcuse 2014 și tot rămâneam însărcinată, pierdusem 2 sarcini. Bunica la fel pățise, mama la fel și a trebuit să merg la multe investigații. Mă panicasem, chiar dacă eu eram în televiziune, era ceva ce lipsea.”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și Mihai Bobonete, în doliu. Actorul și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni: „Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire”

Chiar dacă a trecut prin toată acea perioadă grea, Mirela Vaida, care are trei copii, a dezvăluit că și-ar dori să-și mărească familia.

„Atunci mi-am dat seama că e o problemă, am început investigațiile. Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat, că în loc de 1 oră, intervenția a durat 4 și că va fi nevoie de multe fertilizări in vitro pe viitor. Iar plânsete, depresie și m-am rugat la Dumnezeu, asta am făcut. Aș mai face încă o copil sau doi, soțul meu zice că nu. I-am alăptat pe toți trei, lucrurile nu mai sunt atât de ușoare la vârsta noastră, nu am făcut copii la tinerețe, vrem să-i vedem și mari, să vedem nepoții, iar dacă ne apucăm să-i facem acum..Te gândești puțin la răbdare, timp, îți blochează viața.”, a continuat ea.

Mirela Vaida, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Vedeta și-a adus aminte și despre momentele cumplite în care a pierdut cele 3 sarcini. Două dintre ele au avut loc chiar pe scenă, când aceasta avea în față un public numeros și când emoțiile erau la cote maxime.

„Eu aș putea să zic că am pierdut 3 sarcini, la una dintre ele eram în 8 săptămâni, totul bine, foarte fericită, până am ajuns la control unde mi-a zis că era doar un sac fără embrion în el, mi-a zis că eu mă voi umfla, voi fi ca o gravidă, dar nu am copil, asta se întâmplă la un milion de cazuri. Asta venea după ce pierdusem 2. O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești, te simți vinovată față de soțul tău, spui că nu ești bună de nimic, după care te liniștești și mergi a Biserică și te rogi. Eu prima sarcină am pierdut-o pe scenă, în timp ce cântam, a doua oară s-a întâmplat tot pe scenă, la teatru”, a mai spus ea.

Citește și Dieta „de criză” la care apelează Gabriela Cristea după ce i s-a spus că arată „ca o balenă”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!