Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Scene halucinante în timpul emisiunii „Acces direct” VIDEO

Momente de panică pentru Mirela Vaida! Vedeta a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în prezentatoarea TV!

19 mart. 2021, 18:08

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani! Prezentatoarea de la Antena 1 spune că nu o cunoaşte pe femeie!

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct!

După incident, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei. Vedeta a dezvăluit că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Imagini rare cu Mirela Vaida la plajă. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie, după ce a născut trei copii

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii „Acces direct”.


loading...
Partenerii noștri