Mirela Vaida, confesiuni dureroase despre cele două sarcini pierdute. Prezentatoarea TV a crezut că nu va putea avea copii niciodată: „Începusem să-mi pierd speranța”

Mirela Vaida are o familie fericită și o carieră de succes, dar, în urmă cu mai mult timp, a trecut prin momente de coșmar. Prezentatoarea TV a pierdut două sarcini, înainte de a deveni mamă pentru prima oară.

16 aug. 2023, 20:44
Mirela Vaida, confesiuni dureroase despre cele două sarcini pierdute. Prezentatoarea TV a crezut că nu va putea avea copii niciodată: „Începusem să-mi pierd speranța”
Mirela Vaida a pierdut, în urmă cu mai mult timp, două sarcini

Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai cumplite clipe din viața sa. Prezentatoarea și-a pierdut speranța că va mai putea avea copii vreodată, după ce a pierdut două sarcini. După multe rugăciuni, dar și foarte multă durere, vedeta a rămas însărcinată cu primul ei copil, Carla, iar la 10 luni distanță a rămas din nou gravidă cu cel de-al doilea copil.

Citește și: Mirela Vaida, despre scandalurile conjugale: „Da, dormim separat. Pleacă, tace și pleacă!”

„M-am căsătorit după patru ani de relație. Nu am putut să am imediat copii. Începusem să-mi pierd speranța că voi putea să devin mamă pe cale naturală. Atunci m-am gândit la mama și bunica mea care au avut mulți copii.

Am și pierdut două sarcini. Am avut răbdare. După trei ani de rugăciuni și încercări am rămas însărcinată cu Carla, fără să-mi doresc atât de repede al doilea copil, la zece luni ale Carlei am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil”, a povestit Mirela Vaida, potrivit Antena 3.

Citește și: Mirela Vaida, din nou în vacanță. Unde a plecat prezentatoarea cu soțul. „Așa arată Mirela fericită, după câteva zile de vacanță”

Cu toate astea, Mirela Vaida mărturisește că este o femeie fericită și împlinită și nu exclude să devină din nou mamă.

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional.

Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a adăugat vedeta.