Mirela Vaida, după ce a fost dată afară de la Antena 1: „Iniţial am avut un şoc”

Mirela Vaida a renunțat pentru o perioadă să mai apară la TV, iar vedeta, însărcinată în 6 luni, a povestit ce face după a ieșit din lumina reflectoarelor. Viitoarea mămică are o grămadă activități, iar timpul trece mai repede decât și-ar fi imaginat.

20 dec. 2018, 19:31
Mirela Vaida, după ce a fost dată afară de la Antena 1: „Iniţial am avut un şoc”

De aproape o lună, prezentatoarea TV a rămas fără emisiune. Mirela Vaida își petrece acum mult mai mult timp alături de copii ei, iar cei mici se bucură din plin. Bebelușul cu numărul trei este pe drum, iar Mirela Vaida spune că este cea mai ușoară sarcina din toate, pentru că nu simte oboseală și nici nu are alte probleme. Viitoarea mămică speră să revină pe micul ecran în curând, pentru că întotdeauna a fost încântată de job-ul pe care îl are.

‘Eu nu mai am emisiune de vreo lună. Inițial am avut acel șoc de a rămâne din activitate în neactivitate. Vreau să spun că am o viață foarte plină și foarte activă. Copiii îmi ocupă tot timpul. Fac mult mai multe lucruri pe care înainte nici nu le făceam. Copiii sunt încântați că mă găsesc acasă, după ce se întorc de la grădiniță sau vin să-i iau de la grădiniță.’, a declarat Mirela Vaida pentru Antena Stars.

Vedeta a confirmat informațiile în presă. Mirela Vaida a mulțumit publicului și a spus că speră că va reveni pe micul ecran cu noi proiecte care i se vor potrivi și vor fi de succes. Mirela Vaida este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar pentru siguranța bebelușului, aceasta a luat decizia de a se retrage și din show-ul ‘Mamma Mia’.

‘Asa este! Proiectul Totul pentru dragoste’ (in varianta modificata) se termina vineri. Televiziunea inseamna experiente, riscuri, cautari, incercari si, de cele mai multe ori, reusite!! Am avut experienta de a prezenta emisiuni diverse, de la Revelioanele La Hanu Mirelei’, reality-show-ul Mireasa pentru fiul meu’ pana la emisiuni grele ca si continut afectiv si de ancheta sociala, precum Acces Direct’! Cu toate am fost, de cele mai multe ori, lideri de piata! Insa am si experienta esecului! Asta nu ma face mai slaba! ☺️ Dimpotriva! Am trecut prin toate starile si prin foarte multe formate si am inteles ce mi se potriveste si ce nu ma reprezinta! Experienta si satisfactiile mele in televiziune sunt ale mele si nu mi le poate lua nimeni!! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi neconditionat! Ne vom vedea anul viitor, sper, cu formate mult mai performante si mai potrivite mie! Pana atunci va voi tine la curent cu tot ce e frumos si palpitant in viata mea, pe blogul personal www.mirelavaida.ro. Va multumesc, inca o data, pentru ca mi-ati daruit cele mai frumoase satisfactii profesionale din ultimii ani!’, a fost mesajul transmis de Mirela Vaida.