Mirela Vaida se mută la ţară: „Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare”

Mirela vaida şi soţul ei au hotărât să se mute la ţară, acolo unde şi-au construit o casă. vedeta îşi doreşte ca micuţii ei să se bucure de aer curat şi linişte, nu de poluarea şi agitaţia din Capitală.

16 oct. 2018, 11:50
Mirela Vaida se mută la ţară: „Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare”

Mirela Vaida şi soţul ei au investit într-o casă, cu curte lângă Bucureşti. Acolo îi va muta şi pe copii, pe Carla şi pe Vladimir. Este de părere că tot acolo vor merge şi la şcoală. Crede că dascălii au pregătirea necesară.

„Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei”, a mărturisit Mirela Vaida la Antena Stars.

Apare zilnic la TV, are diferite concerte şi reprezentaţii la teatru, dar nu uită niciodată de familia sa. Mirela Vaida este un model adevărat, ştie să îmbine viaţa profesională cu cea personală. De luni până vineri are emisiune la Antena 1, iar după program are grijă de copiii săi. Nu a angajat momentan o bonă, deoacamdată face faţă.