Mirela Vaida şi Tavi Clonda, replici dure în direct

Mirela Boureanu Vaida şi Tavi Clonda au avut un schimb de replici acide, în cadrul emisiunii Acces Direct. Cântăreţul s-a supărat din cauza modului în care a fost prezentat.  

26 sept. 2017, 18:29
Mirela Vaida şi Tavi Clonda, replici dure în direct

Mirela Vaida l-a prezentat pe Tavi Clonda ca fiind iubitul Gabrielei Cristea.

„Gabriela Cristea a adus pe lume primul ei copil. După o lungă aşteptare, vedeta şi iubitul ei, Tavi Clonda, au primit cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu”, a zis Mirela Vaida, în emisiune.

Prezentare l-a cam enervat pe proaspătul tătic Tavi Clonda, care a ţinut să-i spună realizatoarei tv că a greşit: „Cu riscul de a te supăra pe mine, sunt iubitul ei soţ, deci sunt soţul ei, nu iubitul ei. Şi este şi primul copil al meu, nu doar al Gabrielei”.

„Nicio secundă, Doamne fereşte, nu am vrut să îţi subminez importanţa. Aşa te-am şi prezentat… am zis fericiţii părinţi. Dar tu crezi că oamenii de acasă nu ştiu cine este Tavi Clonda? Nu ştiu că eşti soţul Gabrielei Cristea? Eu mă bucur pentru tine, îţi spun toate cele bune şi tu vii cu astfel de ajustări care nu îşi iau locul. Felicitări oricum!”, i-a răspuns Mirela Vaida.

Tavi Clonda a mărturisit că s-a simţit nevoit să facă aceste precizări.

Citeşte şi Gabriela Cristea îşi duce fetiţa acasă, primele imagini