Miron Cozma, răsfăţ la cosmetică: „Sunt extrem de meticulos când e vorba de design-ul meu exterior” VIDEO

Miron Cozma se pregăteşte să devină cel mai viril preşedinte. La cei 60 de ani ai săi, "Luceafărul" s-a transformat în metrosexualul huilei. Cozma a petrecut câteva ore la salonul de înfrumuseţare unde s-a vopsit, s-a tuns şi şi-a pensat sprâncenele.

23 aug. 2015, 07:52
Miron Cozma, răsfăţ la cosmetică: „Sunt extrem de meticulos când e vorba de design-ul meu exterior” VIDEO

Cei 60 de ani ai lui Miron Cozma si-au lasat inevitabil amprenta in stufoasa podoaba capilara, asa ca s-a hotarat sa se lase pe mana unui stilist, caruia nu s-a ferit sa-i impartaseasca din secretele sale de intretinere.

Imi fac masaj la radacina parului. Se spune ca e extraordinar pentru ca e dovedit stiintific ca creierul e un lichid care face circulatia sanguina, si ca creierul sa-ti functioneze foarte bine, trebuie sa-l stimulezi prin masaj. Si iesi din amorteala aia de dimineata„, a spus Miron Cozma, potrivit cancan.ro.

Cu noul look intinerit, Luceafarul spera ca viitoarea femeia care ii va trece mana prin par sa fie si definitivia. „Eu sunt extrem de meticulos cand e vorba de design-ul meu exterior. Asta nu inseamna ca nu am grija de cel interior. Mai in gluma, mai in serios, sunt destule femei care m-au cautat, scuzati-mi lipsa de modestie. Vreau sa merg cu ea pana la capat, nu am nevoie de experiente d-astea de moment. Vreau o femeie normala, o femeie care sa ma respecte”, a declarat Miron Cozma.

Luceafarul Huilei nu are pretentii legate de aspectul fizic al viitoarei iubite. Poate sa fie partial si din “plastic”. „Daca o femeie isi pune silicoane sau isi face operatii estetice, bravo ei! Doar frustratele vad in silicoane pe ideea ca n-au bani sa si le puna sau daca le-ar pune, le pune degeaba„, a mai marturisit Miron Cozma.