Misha şi-a tatuat toată mâna. Soţia lui Connect-R, jignită în ultimul hal de fani din cauza desenului

Misha şi-a făcut un tatuaj mare pe praţ şi a postat imaginea pe contul ei de Instagram. Din păcate, fanii ei nu au fost prea încântaţi de decizia artistei criticand-o dur.

02 oct. 2016, 15:02

„Ce e cu acel tatuaj? Păcat! Nu ai învățat nimic de la fetele finuțe care te-nconjoară? Ia exemplul și tu de la Andra, care este și mamă, și soție, și de carieră… nu mai spun… are cumva vreun tatuaj? Păcat de frumusețea ta naturală… Îți dai seama ce este în sufletul mamei tale când te vede că ai început să copiezi bărbații, zău așa! Ești mică și așa au început transformările tale? Așa ai success? Păcat!”, i-a scris o fană.

Vezi şi: MISHA şi CONNECT-R, fotografiaţi în ipostaze fierbinţi

Misha şi Connect-Rsunt printre cei mai în vogă artişti ai momentului, amândoi se bucură de celebritate şi amândoi formează un cuplu solid şi care se iubeşte la fel de mult ca în prima zi.

Au un copil împreună iar Misha este fericită alături de Connect-R. Chiar dacă munceşte şi ea în show-biz, ea nu-şi neglijează îndatoririle de soţie, astfel că în casă domneşte armonia. Artistul se pare că-şi iubeşte enorm soţia ţinând cont de ultimele fotografii postate pe pagina de Facebook.

„Cand focul pasiunii arde!
Nu-L stingi nici la minus grade!”, a scris cantaretul alaturi de fotografie.

Vezi si> Misha, soţia lui Connect-R: „Fac ce face orice femeie…”